Ondernemers broeden samen

Je bent ondernemer in onze regio en dus weet je wat er speelt. Regionale economie, daar maak jij een groot onderdeel van uit en daar liggen ook dé ondernemerskansen met stevig toekomst-perspectief. De LED-conferentie 2015 maakt grote economische getallen klein. Verhalen die er toe doen en die we met je willen delen.

En nog belangrijker… je vult een gedeelte van het programma zelf in. Hier laat jij je stem horen!

LED Conferentie 2015

Wanneer?
9 december aanstaande

Hoe laat?
van 3 uur in de middag
tot 19 uur einde werkdag

Waar?
de Hanenhof
Herenhof 2 in Geleen

Parkeren?
om de hoek

Ja, ik broed mee!

Meld je dan direct aan…

MKB, jullie dus…

zijn de motor van onze economie! Samen met elkaar ondernemen, daar liggen de kansen. Om dat te doen moet je weten wat er speelt. Waar we in Zuid-Limburg als ondernemers onderling en ook samen met overheid en onderwijs voor ‘aan de lat’ staan.

Dat vertelt Jos Schneiders – voorzitter Limburg Economic Development – ons beknopt, in heldere taal en to the point. Hij informeert ons waar we nu economisch staan en waarom wij als MKB’ers zo belangrijk zijn voor onze regionale economie.

Innovatiekracht?

Je hebt frisse ideeën om je bedrijf te laten groeien, dingen slimmer te organiseren of je productieproces te verbeteren. Hierdoor kun je een beter of vernieuwend product leveren… dat is innoveren!

Je bent ondernemer in de dienstverlenende sector. Je hebt ideeën om je dienstverlening samen met andere ondernemers vernieuwend en nog completer te maken… dat is innoveren!

Je bent ondernemer en koopt veel materialen en/of diensten in bij anderen. Misschien kan dat veel slimmer en ook nog dichterbij. Wie weet bij een bedrijf ‘om de hoek’ en ontwikkel je daarbij samen ook nog iets nieuws… dat is innoveren!

In een panelgesprek met vijf mensen vertellen we je heel concreet hoe we je hierbij kunnen helpen.

Business X-factor

Wat moeten we hier nu nog over zeggen? De naam zegt precies wat je mag verwachten. Waar zitten in de zaal die ondernemers die bruisen van de ideeën en hier morgen mee willen ondernemen? Waar zitten de ondernemers die dat samen met jou willen en kunnen doen? Kortom… je doet actief mee en laat je zien én horen.

Wij houden je goed in de gaten, weten wie je bent en helpen je de dag daarna, om naast je dagelijkse werk, je ideeën een stap verder te brengen.

Close
Go top